Hobro IK

Tjørnelund: Vi tanker selvtillid

Hobro vandt fire af seks kampe i gruppespillet

Hobro har vundet fire af de seks kampe i Gruppespillet. Foto: Lars Pauli

Hobro har vundet fire af de seks kampe i Gruppespillet. Foto: Lars Pauli

FODBOLD:Hobro sikrede sig mandag aften den samlede sejr i Superligaens Gruppespil, da de med sejren på 4-1 over FC Helsingør også nåede op på flere point end OB, der vandt pulje 2.

Og Hobro har taget Gruppespillet ganske alvorligt.

- Vi har hele tiden vist, at vi er et godt hold, og der er rigtig mange spillere, der er varme lige nu. Så der er mange, der byder sig til i opstillingen, inden vi skal ud i de to kampe mod SønderjyskE. Og så har vi vundet fire af skes kampe i Gruppespillet. Det er da bestemt også noget, vi kan tage med, siger Jacob Tjørnelund.

Jacob Tjørnelund fik også blandet sig på måltavlen, da han sendte et hjørnespark i mål via handsken på Lukas Bornhøft Jensen i Helsingør-målet, da han blev screenet væk fra bolden af den store Yaw-Ihle Amankwah.

- Det er ikke tit, at man scorer direkte på hjørnespark, men vores kombination lægger i den grad op til det, fordi den skal slås helt tæt på den forreste stang, og så vil den tit gå ind, hvis der ikke er nogen, der rammer den. Jeg har fået at vide, at de giver mig målet, fordi den var gået ind alligevel, hvis han ikke havde rørt den, siger Jacob Tjørnelund.

Hobro spiller første kamp i den lange vej igennem Europaplayoff på søndag på udebane mod SønderjyskE.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.