Tjørnelunds overraskende sæson

Venstrebacken har for alvor grebet chancen i Hobro

Jacob Tjørnelund har for alvor grebet chancen, selvom klubben jagtede en anden til hans position. Arkivfoto: Claus Søndberg <i>Claus Søndberg</i>

Jacob Tjørnelund har for alvor grebet chancen, selvom klubben jagtede en anden til hans position. Arkivfoto: Claus Søndberg Claus Søndberg

HOBRO:Da Hobro i sidste sæson rykkede op i Superligaen var det med lejesvende Jasper Lauridsen som fast mand på venstreback. Henover sommerpausen jagtede man en ny spiller til positionen, men da det ikke lykkedes at finde en, besluttede man til sidst at give unge Jacob Tjørnelund, der i forvejen var kommet til fra SønderjyskE i oprykningssæsonen, chancen.

Og den har Jacob Tjørnelund grebet til fulde, og han er derfor på mange personificeringen af holdets eventyrlige sæson i landets bedste række.

- Jeg fik nogle få chancer på holdet, da vi spillede i 1. division, men jeg formåede ikke rigtigt at gribe dem, og så er det jo svært at påstå, at man er god nok. Men det har jeg hele tiden været overbevist om, at jeg var, siger den 23-årige venstre back.

- Og jeg var da godt klar over, at klubben jagtede en anden spiller til min position henover sommeren. Men da det ikke lykkedes at finde en, så fik jeg endelig en fuld opstart med holdet, hvor jeg også kunne spille fast i træningskampene. Og her synes jeg virkelig, at jeg fik vist det, jeg kunne. I SønderjyskE følte jeg også, at jeg var god nok til at spille, men når man ikke får det vist, så er det jo bare tomme ord, siger Jacob Tjørnelund.

- Der har været to eller tre kampe, som jeg ikke har været helt tilfreds med, og hvor jeg bagefter kunne ærgre mig, fordi jeg ved, at jeg er bedre end det. Men generelt synes jeg, at vi har haft en god sæson, og det gælder også for mit eget vedkommende, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden