To åbne haver

Besøg haverne på Norgesvej og Nordstjernevej

Norgesvej 15.
Frederikshavn 25. juni 2014 05:17

FREDERIKSHAVN: Haveselskabet i Frederikshavn har fået to fra haveselskabets bestyrelse til at åbne deres haver søndag den 29. juni mellem kl. 11 og kl. 16.

Der er åben have hos Inger Marie Andersen og Ejnar Josefsen, Norgesvej 15 i Frederikshavn. Haven blev påbegyndt for syv år siden. Haven er en samler have med et utal af forskellige planter og temaer.

I haven findes et urtebed, alpine planter, en del juleroser, kameliaer, stauder, stenbede, græsser, hortensiaer, rododendron, hosta, georginer, drivhuse og vandpartier. Haven ”blomstrer” fra tidlig forår til frosten sætter ind.

I haven findes et stort abe skræk træ, ligesom der findes tilplantede trug, som haveejeren selv har støbt.

Haven er også åben hos Birthe og John Christensen, Nordstjernevej 11 i Kilden. Haven har de sidste fem år har været under stadig omlægning. I haven findes bl.a. flere surbundsbede med rododendron og selskabsplanter, stenbede, en samling af fuchsia, stauder, pæoner, hosta, roser, specielle og sjældne træer, og to drivhuse.

I den hyggelige have findes flere hyggelige kroge og terrasser med siddepladser.

Der er gratis adgang til haverne.

Næste arrangement i Haveselskabet er søndag den 10. august, hvor der er en bustur til tre haver i Thy og omegn. Yderlige oplysninger om turen findes på Haveselskabet hjemmeside eller ved kontakt til Jørgen Andersen på tlf. 40342340

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...