Håndbold

To år til Kjelling i BSV

Aalborg Håndbold får den norske stjerne som modstander

Kristian Kjelling i aktion for Aalborg mod BSV. I de to næste sæsoner bliver det omvendt. Foto: Lars Pauli

Kristian Kjelling i aktion for Aalborg mod BSV. I de to næste sæsoner bliver det omvendt. Foto: Lars Pauli

SILKEBORG:En stor håndboldstjerne så ud til at forlade dansk håndbold, men det sker ikke alligevel, da Kristian Kjelling blot skifter dansk arbejdsgiver.

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) har sikret sig Kjellings underskrift, således at den rutinerede bagspiller fra sommer skifter Aalborg Håndbold ud med Bjerringbro-Silkeborg.

De forsvarende DM-sølvvindere har tegnet en toårig kontrakt med den norske landsholdspiller og ser frem til at have en kapacitet som Kjelling i truppen.

- Bjerringbro-Silkeborg er et tophold, og en klub, der har alt på plads. Jeg kan mærke, at klubben har ambitioner, og det var selvfølgelig meget tillokkende, at et af de bedste hold i Danmark vil have mig til klubben.

- Jeg har en forhåbning om at være med i toppen og være med til at vinde guld, og det tror jeg, at jeg kan i Bjerringbro-Silkeborg, siger Kjelling i en pressemeddelelse.

Nordmanden har spillet for de spanske topklubber Ademar Leon og Portland San Antonio, og han har været med til at vinde DM-guld med AaB Håndbold.

Nu er Kjelling klar til nye udfordringer, og han glæder sig til at finde sin plads på BSV-holdet.

- Jeg tror ikke, at det bliver noget problem for mig at finde mig tilrette på holdet. Der er mange gode spillere og en rigtig god kombination af spillere.

Glad BSV-træner

BSV-træner Carsten Albrektsen fortæller, at Kjelling var højt på ønskelisten.

- Kristian Kjelling har i gennem længere tid været en af de spillere, som jeg rigtig gerne har villet have til klubben, da jeg synes, at han har nogle kvaliteter, som vi mangler på banen.

- Han har det individuelle niveau, der gør, at selvom holdet ikke spiller godt, så kan han alligevel afgøre kampe, siger Albrektsen./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst