Fire kvæstet i ulykke - meldes uden for livsfare

En 51-årig kvinde blev fløjet med helikopter til Aarhus Universitetshospital, efter at to biler stødte frontalt sammen ved Strandby i Vesthimmerland

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Jan Pedersen

STRANDBY:Klokken 16.40 søndag skete der en voldsom trafikulykke på rute 533, Viborgvej. Det var syd for Strandby i Vesthimmerlands Kommune. Det oplyste vagtchef Jesper Sørensen, Nordjyllands Politi, efter ulykken.

- Der er tale om to biler i et frontalt sammenstød, og meldingen via 112 gik på, at der er fastklemte, lød det fra Jesper Sørensen.

I alt fire personer blev kvæstet ved ulykken. I den ene bil sad en 51-årig kvinde fra Randers-området, som i helikopter blev fløjet til behandling på Aarhus Universitetshospital. I den anden bil sad tre personer, en 58-årig kvinde, en 71-årig mand og en 27-årig mand - alle fra Nordjylland. De blev kørt til Aalborg Universitetshospital med ambulancer.

- Her til aften har vi hørt fra begge sygehuse, hvor de fire personer er under behandling. Og det meddeles, at alle fire er stabile og uden for livsfare, lød det søndag aften fra Jesper Sørensen.

Søndag aften var det endnu uklart, hvordan ulykken skete. En bilinspektør blev tilkaldt for at klarlægge de nærmere omstændigheder.

Foto: Jan Pedersen

Foto: Jan Pedersen