To DM-titler til judo-talent

Julie Madsen blev dobbelt danmarksmester

Julie Madsen - blev dobbelt-danmarksmester. Arkivfoto <i>Grete Dahl</i>

Julie Madsen - blev dobbelt-danmarksmester. Arkivfoto Grete Dahl

BRØNDERSLEV:Kauri - Brønderslev Judoklub stillede her i ugen op med 13 kæmpere til danmarksmesterskaberne i judo i Galten. Her var DM for både ungdom, seniorer og veteraner. Der var i alt 350 judokaer til stævnet.

I B-rækken U12 (begyndere og let øvede) blev det til guld til Nanna Skov (-35 kilo) og sølv til Jonas Wæhrens Christensen (-45 kilo) i U15.

I A-rækken (øvede) blev det til guld til Julie Madsen (-40 kilo) i både U12 og U15. I U12 drenge var der guld til Bjarke Skov (-45 kilo), og i U15 vandt Sebastian Bagge Nøhr (-35 kilo) sølv og Kasper Smalbro Hylleberg (-60 kilo) vandt bronze.

I Veteran-klassen var der sølv til Asmus Eriksen (+100 kilo).

Kauri er godt tilfreds med resultatet til DM, hvor det blev vist, at klubben kan gøre sig gældende i forhold til de store klubber på Sjælland.

Næste store stævne, hvor Kauri igen vil være repræsenteret, er lørdag 14. november, hvor der er Hillerød Cup. Dette stævne er Danmarks største internationale stævne, og der er kæmpere med fra bl.a. Sverige, Island og Færøerne.

Næste lokale stævne er Vendelboholdturnering i Jetsmark lørdag 21. november, hvor vi forventer at stille med to-tre hold.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.