To FCM-spillere ind i truppen mod Malta

Morten Olsen udtager Duncan og Juelsgaard

Morten Duncan Rasmussen glider ind i landsholdstruppen. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Morten Duncan Rasmussen glider ind i landsholdstruppen. Foto: Henning Bagger/Scanpix

KØBENHAVN:Selv om FC Midtjylland fører superligaen, havde klubben i første omgang ikke fået udtaget nogle spillere til Morten Olsens landsholdstrup.

Men det har landstræneren nu lavet om på.

FC Midtjyllands topscorer, Morten Duncan Rasmussen, og den lovende venstreback Jesper Juelsgaard er begge indkaldt til landsholdslejren forud for VM-kvalifikationskampen mod Malta på tirsdag.

Det skriver DBU på Twitter.

De skal fylde de huller i truppen, der kom, efter at Nicklas Bendtner, Nikolai Boilesen og Niki Zimling alle fik pådraget sig en advarsel i 2-2-kampen mod Italien fredag, hvorfor de tre spillere har karantæne mod Malta.

Begge spillere har tidligere optrådt på det danske landshold.

Mens Jesper Juelsgaard er den eneste naturlige venstreback i truppen, så er vejen til spilletid noget længere for angriberen Morten Duncan Rasmussen. Han skal kæmpe mod Brøndbys Simon Makienok og udlandsprofessionelle Nicki Bille Nielsen og Nicklas Helenius.

Angriberen er tidligere noteret for et mål i rødt og hvidt. Det kom i en EM-kvalifikationskamp mod Cypern i efteråret 2010.

Kun teoretisk VM-håb

Inden kampen mod Malta i Parken på tirsdag, lever Danmarks VM-chancer kun i teorien.

Danmark skal i første omgang koncentrere sig om at vinde kampen mod Malta og samtidig håbe på, at Bulgarien smider point i sin hjemmekamp mod Tjekkiet.

På den måde sikrer Danmark sig en andenplads i puljen, men det bliver formentlig som den dårligste toer i de ni kvalifikationspuljer.

For at blive blandt de otte bedste toere kræver det et ungarsk pointtab mod Andorra, et rumænsk nederlag til Estland og en storsejr til Holland på mindst fire mål mod Tyrkiet.

Skulle alting falde Danmarks vej, venter yderligere to playoff-kampe mod en toer fra en af de andre puljer, for at Danmark kan sikre sig en billet til næste sommers VM-slutrunde i Brasilien./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.