To gange sølv til whisky fra Thy

Thy Whisky vinder igen international anerkendelse for sin single malt whisky

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THY:Thy Whisky har sikret sig to sølvmedaljer på en af verdens største internationale spirituskonkurrencer, San Fransisco World Spirits Competition i San Francisco, USA,

Hæderen kommer i kølvandet på sidste års påskønnelse af whiskyen fra Thy, da den engelske whisky-guru Jim Murray sidste efterår øjnene op Thy Whisky, og gav den topkarakteren 93,5/100 i sin "Whisky Bible". 

- Whiskyen er hele vejen igennem lavet på egne økologiske råvarer dyrket på vores familielandbrug Gyrup i Thy. Det er derfor en stor personlig oplevelse, at vi bliver modtaget på den måde, når vi præsenterer vores whisky for de internationale eksperter, der beslutter, om der skal uddeles medaljer, siger Jakob Stjernholm, der er en del af familien bag Thy Whisky.

- Vi besluttede allerede for to år siden at øge produktionen og har fyldt omkring 4.000 liter økologisk destillat på egetræsfadene det sidste år. Men vi bliver nok nødt til at se på, om der måske skal lidt mere til i de kommende år, siger han. 

Thy Whisky tapper lige nu omkring 1.200 flasker single malt whisky om året, og har for en uge siden meldt udsolgt på den seneste og sjette lancering fra april i år.

De sidste 50 flasker kan kun købes i forbindelse med rundvisninger hos Thy Whisky hen over sommeren. Der kan også findes flasker hos udvalgte vin- og spiritusforhandlerne rundt om i landet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.