To intense legedage...

En hel hal fyldt med legeland og hoppeborde - lige til at gå løs på - i Sæby Fritidscenter

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SÆBY:300 børn havde taget deres voksne i hånden og kastede sig onsdag og torsdag ud i en veritabel tour de force.

Børnene havde nemlig en hel, stor hal til rådighed i et gigantisk hoppe-legeland, proppet med hoppeborge, rutsjebaner, en pyramide, sumobryder-camp og en 20 meter lang junglebane - i alt 12 aktiviteter var der at kaste sig ud i.

Aktiviteterne havde en anseelig størrelse, fordi de normalt står udenfor i sommersolen - men nu var de flyttet indenfor i varmen, hvor der var lunt og rart i vinterferien.

- Jubiiii her kommer jeg, blev der råbt, og så fløj børnene ned ad rutsjebanen - én efter én....

Junglebanen var også meget populær, og overalt kravlede, hoppede, susede og legede børnene for fuld fart.

Rigtig mange forældre og bedsteforældre kiggede forbi - med børn og børnebørn i hånden. De sad og fik sig en kop kaffe og en sludder, mens børnene kastede sig ud i legelandet.

Og hele hal A på Sæby Fritidscenter var fyldt - med både legende børn og med 12 store aktiviteter, der fylder godt indendørs i en hal - normalt står udendørs

- Det blev to dejlige dage med run på. Og samtidig har vi været med til at markere fritidscenteret - med meget fokus på børnene. Vi har også fået rigtig mange positive tilbagemeldinger om, at børnene har haft nogle sjove dage. Ja, det har været sjovt for hele familien, og det har været en rigtig stor succes, fortæller Ruben Nielsen fra Sæby Fritidscenter.

Derfor har stedet allerede nu besluttet at invitere til hoppe-legeland næste år - måske endda med endnu flere aktiviteter.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.