Brønderslev

To klubber i samarbejde

Der skal spilles håndbold i både Brønderslev og Ø. Brønderslev

Så har de to klubber sat underskriften på aftalen. Her Kasper Elgaard Hansen fra ØBI og Klaus Riis Klæstrup fra BI. Privatfoto

Så har de to klubber sat underskriften på aftalen. Her Kasper Elgaard Hansen fra ØBI og Klaus Riis Klæstrup fra BI. Privatfoto

BRØNDERSLEV/Ø. BRØNDERSLEV: Forleden underskrev de to håndboldformænd Kasper Elgaard Hansen, Ø. Brønderslev Idrætsforening, og Klaus Riis Klæstrup, Brønderslev Idrætsforening, papirerne om holdfællesskabet mellem de to klubber.

Det er et samarbejde, de to klubber glæder sig til at komme i gang med.

- Det kan ikke være rigtig, at man ikke i et samarbejde som her, kan stille hold i alle rækker, hvilket nu ser ud til at lykkes, siger de to håndbold-formænd.

- Omkring U-18 årgangene håber vi her at kunne tiltrække de to klubbers unge spillere og give dem mulighed for at spille ungdomshåndbold og her "modnes" til at rykke op i seniorrækkerne. Holdsamarbejdet i denne række dækker tre årgange 1997,1998, 1999 og giver begge klubber mulighed for at benytte disse spillere i egne seniorrækker samtidig.

Det er meningen at der skal spilles både i ØBI og BI, og vi håber samtidig at kunne skabe noget socialt for vores unge spillere. Trænere og holdledere kommer fra begge klubber, og de to holds trøjefarver anvendes på skift. Begge formænd er klar over, at der skal nedbrydes nogle fordomme og kulturer ved samarbejdet, men de er klar til at tage denne udfordring op.

- Vi ser muligheder fremfor begrænsninger, fastslår de.

Der gennemføres orienteringsmøder for forældre, spillere og interesserede i Brønderslev Hallen den 12. september kl. 19.00 og i Østsidehallen den 13. september også kl. 19.00

Her vil repræsentanter fra de to foreninger orientere om målet med samarbejdet, regler og aktiviteter.

Underskriften er nu sat på de formelle papirer til et holdfællesskab mellem ØBI Håndbold og BI Håndbold om holdsamarbejde for følgende årgange:

U- 14 drenge og piger - U- 16 drenge og piger - U- 18 drenge og piger

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst