To løsladt i Gunderup-drabssag

Statsadvokaten tager stilling til endelig anklage mod fire sigtede

Foto: Jan Pedersen

Foto: Jan Pedersen

AALBORG:3. januar blev en 58-årig mand fundet død i sit hus på Oppelstrupvej i Gunderup, efter flere lokale borgere kort før middag havde ringet til politiet og fortalt, at en 39-årig blodsindsmurt mand gik rundt med en kølle.

Efterfølgende blev fire personer - den 39-årige mand, som blev observeret på gaden af vidner samt en 32-årig mand, en 39-årig mand og en kvinde på 52-årig - anholdt og sigtet i sagen, og blev i den forbindelse varetægtsfængslet i fire uger. For sidstnævnte 39-åriges vedkommende skete varetægtsfængslingen in absentia.

Politikommissær Lars Nørskov Jørgensen fra Nordjyllands Politi oplyser, at varetægtsfængslingen er udløbet, og at den 32-årige mand og den 52-årige kvinde begge er løsladt.

Løsladte er fortsat sigtet

Varetægtsfængslingen af begge 39-årige mænd blev opretholdt i forbindelse med, at retten har taget tog stilling til en forlængelse.

- De løsladte er fortsat sigtet, fortæller anklager Torben Kaufmann Sørensen fra Nordjyllands Politi.

Hvor retten har fængslet de to 39-årige for kvalificeret vold, er alle fire sigtet for drab og medvirken til drab.

- Sagen bliver nu forelagt Statsadvokaten som tager stilling til og afgør, om her er tale om en drabssag eller en voldssag i et eller andet omfang, forklarer Torben Kaufmann Sørensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.