To mænd fængslet efter knivoverfald på taxachauffør

Lørdag blev to mænd fængslet i 25 dage og sigtet for groft overfald på en taxachauffør i indre København.

To mænd er lørdag blevet fængslet, efter at en taxachauffør i København natten til lørdag blev stukket med en kniv flere steder på kroppen

Han blev udsat for både slag og spark i Kompagnistræde i indre København.

Kort tid efter blev to mænd på henholdsvis 26 og 27 år anholdt. De er blevet fremstillet i et grundlovsforhør, hvor de blev fængslet i 25 dage og sigtet for groft overfald. Det oplyser Københavns Politi til Ritzau.

- De er begge blevet fængslet for lukkede døre, siger den centrale efterforskningsleder Gunnar Nørager.

Chaufføren bliver behandlet på hospitalet, men er tilsyneladende uden for livsfare.

Overfaldet skete i Kompagnistræde, og politiet har afhørt flere vidner i sagen. Betjente har også talt lidt med den 39-årige chauffør.

- Vi ved, at en gruppe på to til tre personer går amok på chaufføren, men det er uklart, hvad der præcis er sket.

- Det tyder på, at taxien er kommet kørende, hvorefter en af mændene har sparket til bilen eller på en eller anden måde er kommet op på køleren. Taxachaufføren har i hvert fald ramt den ene og stiger ud af bilen, hvorefter mændene går til angreb, sagde Gunnar Nørager tidligere.

Han understreger dog, at forløbet endnu er usikkert, men at en af de anholdte havde en kniv på sig, da han blev pågrebet af politiet.

Overfaldet skete blot et døgn efter, at en 65-årig taxachauffør natten til fredag blev gennembanket af to mænd på Herbergvejen i bydelen Brønshøj i hovedstaden. Han døde senere af sine skader.

Gerningsmændene lokkede angiveligt den 65-årige mand i baghold og slog ham i hovedet. En 17-årig mand er lørdag blevet varetægtsfængslet i sagen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst