To mænd kendt skyldige i stevnsdrab på mekaniker

Det var en 34-årig mand, der tæskede Anders Mark Hansen til døde på Stevns sidste år, mens en anden så på.

To mænd kendt skyldige i stevnsdrab på mekaniker

En 34-årig mand er kendt skyldig i drabet på den 22-årige mekaniker Anders Mark Hansen på Stevns af en enig nævningeret ved Retten i Roskilde mandag.

En 28-årig mand er kendt skyldig i medvirken til drabet den 2. marts sidste år.

En festlig aften med syv uskyldige sms'er til og fra en anden mands kæreste endte ifølge anklager Bente Schnack med at koste den 22-årige mekaniker Anders Mark Hansen livet.

Den nu skyldige i drabet, TT, opsnappede nemlig beskederne fra den 10. februar og kvalte Anders i et jalousianfald.

- Der er ingen tvivl om, at de sms’er har gjort TT fuldstændig tosset på Anders. Et vidne forklarede, at TT har sagt, at Anders skulle have en røvfuld og puttes i et hul, sagde Bente Schnack i retten under sin procedure.

Den 34-årige TT har var den, der udførte selve drabet, mens den 28-årige RE blot så på uden at reagere, da Anders blev bagbundet, og den timelange afstraffelse begyndte i Fællesskoven på Stevns.

Den 28-årige RE er dog også kendt skyldig i drabet, fordi han passivt sad i bilen og så på, mens Anders fik slag og spark i massevis af den 34-årige.

- RE foretager sig intet for at komme Anders til undsætning. Han har en mobiltelefon og en bil. Han havde alle muligheder for at handle, men han gør ingenting. Anders kunne være blevet reddet, hvis RE havde handlet, fortalte Bente Schnack tidligere i retten.

Både den 34-årige TT og den 28-årige RE beskylder hinanden for drabet på Anders Mark Hansen. Liget havde en livrem om halsen, og den anden ende af livremmen var bundet fast til anhængertrækket på offerets egen bil.

Der er ført omkring 30 vidner i sagen, og der forventes endelig dom senere mandag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst