To mænd trafikdræbt under flugt fra politiet

To biltyve kørte galt i høj fart under biljagt. Politiet ved endnu ikke, hvem de dræbte er

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HIMMERLAND:To mænd blev mandag formiddag dræbt i en trafikulykke på Hobrovej ved Rold, da de forsøgte at stikke af fra politiet i høj fart.

Forinden ulykken havde de to mænd stjålet en Audi A4 på en privat adresse i Nørresundby. Omkring klokken 11 blev den stjålne bil opdaget af en færdselspatrulje på motorvejen nær Støvring, men de to mænd i bilen havde ikke i sinde at stoppe, oplyser vicepolitiinspektør, Poul Severinsen.

I stedet valgt de at stikke af fra politiet, men på Hobrovej ved Rold sluttede biljagten brat, da de to personer kørte galt i Audien. Begge blev dræbt på stedet.

- Ved denne ulykke kunne vores patrulje konstatere, at to mænd i bilen var afgået ved døden, siger vicepolitiinspektør Poul Severinsen og tilføjer, at politiets patrulje ikke kom til skade ved ulykken.

Politiklagemyndighed tilkaldt

Udover politiets teknikere og bilinspektører, blev Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP) også tilkaldt til ulykkesstedet. DUP’en skal nu efterforske omstændighederne omkring selve eftersættelsen samt ulykken.

Direktør i Den Uafhængige Politiklagemyndighed, Kirsten Dyrman, understreger, at det er helt normalt, at DUP’en efterforsker politiet i sager med dødelig udgang - og at det ikke beror på en konkret mistanke om, at politiet har handlet forkert.

På nuværende tidspunkt har politiklagemyndigheden dog ikke ydereligere oplysninger om ulykken, men vil komme med en juridisk redegørelse, når undersøgelsen er færdig.

Biltyveri efterforskes

Politiet kender endnu ikke identiteten på de to dræbte.

Nordjyllands Politi oplyser dog, at man sætter de to dræbte mænd i forbindelse med en anmeldelse om et røveri-lignende forhold i Nørresundby, hvor ejerne af den forulykkede Audi fik blandt andet bilnøglerne til bilen stjålet, mens de var hjemme.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.