Brønderslev

To nederlag til Outsiders

Brønderslev spås ikke mange chancer i Ligaen

Henrik Klujeff, hvor han sætter den sidste strike og vinder serien. Privatfoto

Henrik Klujeff, hvor han sætter den sidste strike og vinder serien. Privatfoto

BRØNDERSLEV:- Vi er ikke spået mange chancer i Ligaen. Og derfor ligger overraskelsen også og lurer i alle kampene. det fortæller formand for BK Outsiders, Palle B. Pedersen.

- Vi er altid undertippede og en ting man aldrig må er, at undervurdere sin modstander. Og med ganske stor sikkerhed tør jeg godt våge pelsen og sige, at vi kom ud af weekenden med oprejst pande, mens Aalborg Bowling Team inderst inde ærgrer sig over weekendens høst.

- I begge kampe tog vi dem på sengen, og det er ene og alene vores fortjeneste, fortæller Palle B. Pedersen.

Holdleder Claus Sørensen udtaler om weekenden:

- For et oprykker hold lyder en dobbeltrunde mod de forsvarende danske mestre som en svær opgave. Men vi gik ind med god tro på vores egne evner, og målet om at skrabe alle de point vi kunne få, til os.

- Lørdag mødte vi lokalrivalerne fra Aalborg Bowling Team på deres hjemmebane i Løvvang Bowlingcenter, og det så på papiret ud til at blive en rigtig svær kamp.

- Starten gik og vi kom godt ud af blokken med en 6-2 sejr i første serie. Vi spillede flot som hold, havde god stemning, og lavede mange kegler.

- Men stille og roligt viste ABT at de er et af topholdene i ligaen. 2. og 3. serie blev begge tabt 6-2, og 4. serie 7-1.

- Vi taber kampen 21-11, men er fint tilfredse med at få 11 point med fra en af de sværeste udekampe på papiret i år.

Søndag stod returopgøret så på hjemmebanen i Brønderslev. Vi skulle igen ud og hente alt hvad vi kunne få. Og det gjorde vi.

- Med godt spil, flotte afslutninger og god stemning både på banerne og på lægterne, vinder vi 1. serie 8-0.

Anden serie blev ikke vores serie. Spillerne ramte ikke så godt som i første omgang og ABT svare derfor flot igen med at tage alle 8 point og udligne kampen til 8-8, fortæller Claus Sørensen.

Tredje serie blev en tæt en affære. I vores double 1 lukker Bjørn Jensen med 3 strikes i 10. rude for at sikre sejren med 6 kegler. I vores double 2, taber vi knebent med 22 kegler. Og i vores double 3, sætter Henrik Klujeff den afgørende strike for at vinde den serie med 6 kegler.

ABT afsluttede flot og vinder derfor samlet keglefaldet med 10 kegler og serien ender 4-4. Kampen var stadig åben og lige, nu med stillingen 12-12.

- Fjerde serie taber vores double 1 og 2 komfortabelt, og vi smider også keglefaldet her.

Vores 3. double viste dog stor koldblodighed og fik med en fænomenal afslutning hentet de to point til os.

Kampen ender 14-18, og omend vi taber kampen er vi meget tilfredse med at vi tager 25 point på weekenden, mod et af holdene fra toppen af tabellen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.