Ishockey

To nordjyder med to forskellige roller

Julian Jakobsen og Nicolai Meyer i hver sin ende af skalaen ved VM i ishockey

Foto: Claus Søndberg

Foto: Claus Søndberg

ISHOCKEY:To nordjyder er med i den danske trup, der fredag aften tager hul på et historisk A-VM i ishockey på hjemmebane. De kan dog se frem til vidt forskellige roller.

Aalborg Pirates’ kaptajn, Julian Jakobsen, er en af de rutinerede og deltager i sin niende slutrunde. Han har udsigt til en plads i fjerdekæden sammen med Morten Madsen og Mads Christensen.

- Det kunne måske have været en andenkæde sidste år, så det siger jo en del om, hvor stærke vi ser ud i år. Men vi har spillet rigtig meget sammen og har en god forståelse for hinanden, så vi skal selvfølgelig også ud og diktere kampen og bidrage med point, siger 31-årige Julian Jakobsen.

Frederikshavneren Nicolai Meyer sidder derimod på den 26. og yderste position i truppen, for kun 25 skal skrives ind i VM. Dermed har han ikke udsigt til istid - med mindre, der opstår skader.

- Sidste år fik jeg ikke et eneste sekunds spilletid, og det er der heller ingen garanti for i år. Der er så mange dygtige spillere på det her landshold, at man bare må møde op, gøre sit bedste og ellers tage den rolle, man får tildelt, siger Nicolai Meyer, der også var med ved VM i 2017 - uden at få et eneste sekund på isen.

Danmark åbner VM fredag 20.45 mod Tyskland i Boxen. Vi liveblogger fra kampen her på NORDJYSKE.dk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst