To personer kvæstet i motorcykelulykke

Bilist, der skulle til venstre overså modkørende motorcykel, der kørte ind i siden på bilen.

Ritzau
En 42-årig mand blev alvorligt kvæstet og måtte flyves med lægehelikopter til Aalborg, efter at en venstresvingende bilist overså hans motorcykel i Løgstør. En dreng, der sad på bagsædet af motorcyklen, brækkede en arm og et ben. Foto: Scanpix/Nikolai Linares/arkiv
Kriminalitet 1. maj 2018 18:18 - Opdateret 1. maj 2018 21:11

En 42-årig mand og en dreng kom tirsdag eftermiddag alvorligt til skade, da de på motorcykel kørte ind i siden på en personbil i Løgstør.

Det oplyser Nordjyllands Politi, der fik anmeldelsen om ulykken klokken 17.

Ulykken skete i krydset mellem Årsvej og Haugårdsvej.

I første omgang forlød det, at ulykken skete, da føreren af personbilen kørte ud fra Haugårdsvej uden at overholde sin vigepligt.

- Men det viser sig, at de kom kørende i hver sin retning ad Årsvej. Da føreren af personbilen vil svinge til venstre ad Haugårdsvej, overser hun motorcyklen, fortæller vagtchef Per Jørgensen.

Den 42-årige fører af motorcyklen blev hårdt kvæstet ved ulykken, og han blev med lægehelikopter fløjet til Aalborg Universitetshospital.

Drengen, der sad på bagsædet, brækkede en arm og fik åbent benbrud. Han blev i ambulance kørt til Aalborg Universitetshospital.

Vagtchefen kan midt på aftenen ikke sige noget om drengens alder, ligesom han ikke kan sige, om manden og drengen er i familie.

Efter ulykken var Årsvej i nogle timer spærret for trafik, men tirsdag aften er myndighederne færdige på ulykkesstedet, og vejen er åben igen.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...