To teknikere hårdt kvæstet ved James Bond filmoptagelse

Stunthandling gik galt og bil braste gennem platform under optagelserne af en ny film med agten 007.

Udland 18. februar 2015 21:59 - Opdateret 19. februar 2015 06:24

To britiske teknikere blev alvorligt kvæstet ved et fejlslagent stunt i Alperne i Østrig under optagelserne af den nye James Bond film "Spectre", oplyser det østrigske politi onsdag.

En bil røg gennem en platform, som var bygget til optagelsen og maste en af teknikerne fast mod platformen, mens en anden blev kastet af den, siger den lokale politichef, Herbert Juen.

De to kvæstede blev i helikoptere fløjet til et lokalt hospital. Et tredje offer for uheldet, der var britisk lige som de to andre kvæstede, blev behandlet på stedet for mindre skader.

Filmholdet har været i gang med at filme i de østrigske Alper siden januar.

Den 24. James Bond film har titlen "Spectre" og skal ifølge planen ud til biograferne i november i år.

Hovedrollen som agent 007 spilles igen af Daniel Craig, mens den østrigske skuespiller Cristoph Waltz spiller hans hovedmodstander.

Forud for optagelserne i Alperne var der tidligere i januar optagelser i Rom, hvor der - som planlagt - røg en eller to biler i Tibern, og hvor Bond sprang ud i faldskærm fra en helikopter.

Den danske skuespiller Jesper Christensen skal for tredje gang være skurk i en agent 007 film. Han optræder i rollen som Mr. White i filmen, der igen bliver instrueret af Sam Mendes.

Filmen optages i London, Mexico City, Rom, Alperne og de to marokkanske byer Tanger og Erfoud.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...