Nors

To thyboer i top fem ved DM

Michael Valgren Andersen og Jimmi Sørensen blev nummer fire og fem ved U23-DM i enkeltstart

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jimmi Sørensen fra Nors kørte et godt løb og blev nummer fem ved mesterskaberne. Foto: cyclingworld.dk

Thy: På forhånd var Michael Valgren Andersen fra Østerild udråbt som en af favoritterne til det danske mesterskab i enkeltstart for U23-ryttere, men thyboen sluttede dog lige uden for medaljerækkerne på en fjerdeplads.

Endnu en thybo, Jimmi Sørensen fra Christina Watches-Onfone, fik en topplacering, da han sluttede lige efter på femtepladsen ved fredagens løb i Vejle.
Her skulle de omkring 50 ryttere køre 24,5 kilometer i og omkring Vejle, og det blev et løb, der bød på dramatik og en kontroversiel afgørelse af løbskommissærerne.
Michael Valgren Andersen kørte over målstregen i den hidtil bedste tid og også den bedste mellemtid halvvejs. Tiden var 33 minutter og 8,86 sekunder. Han måtte dog i første omgang se sig slået af teamkammeraten fra Glud & Marstrand LRØ, Rasmus Brandstrup Sterobo, der vandt sølv, og Lasse Norman Hansen, Blue Water.

Inden den sidste rytter i mål lå Michael valgren Andersen på bronzepladsen, og sidstemanden var den forsvarende mester, Rasmus Quaade fra Blue Water. Han væltede 700 meter efter starten, da en tilskuer gik over vejen. Noget usædvanligt fik Quaade lov til at start på ny, og det var en beslutning, der straks efter løbet affødte en protest. Den afviste dommerne efter en halv times votering, og dermed vandt Rasmus Quaade mesterskabet for tredje år i træk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.