Skørping

To til tango blev til 30

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Folk har fulgt ivrigt med i indretningen af tangosalonen, og mange har bidraget med ting til at understrege stemningen. Privatfoto

SKØRPING:Den argentinske tango er nu for alvor kommet til Skørping.

Mere end 30 nye og nysgerrige kommende tangodansere mødte op til introaftenen, og tilslutningen til mandagsholdet var overvældende.

- Derfor besluttede vi på stedet at udvide undervisningen med et onsdagshold også, siger Susanne Sangill, som sammen med sin partner Nick Pedersen har åbnet den nye tangosalon i den tidligere genbrugsbutik på Møllevej i Skørping.

Ifølge parret er der stadig plads på onsdagsholdet, som går i gang 19. oktober kl. 19.30 til 21.15.

Og det er ikke mindst herrer, der er velkomne til at melde sig, for foreløbig er kvinderne i overtal.

- Det er jo noget af et projekt at kaste sig ud i at åbne et tangosted. Men hvis sådan noget ikke kan etableres i Skørping, hvor skulle det så næsten kunne lade sig gøre? Det er jo det, der er så forrygende ved den her by, der er plads til at slå ud med armene og afprøve nye ting, siger Susanne Sangill.

Det tangoglade par bosat i Skørping kan også allerede nu mærke interessen fra andre tangoforeninger. Det er nemlig helt almindeligt at komme rundt hos hinanden til Milongas, som det hedder, når man mødes og danser på kryds og tværs af alder og erfaring.

De åbne dansearrangementer kan man holde øje med på Facebook-siden Tango Skørping.

Susanne Sangill og Nick Pedersen har selv indrettet det nye danselokale sammen med deres gode ven Eric Bisgaard.

- Og mens vi gik og rodede med det, kom folk forbi for at få en sludder, og flere er kommet med helt fantastiske ting til indretningen, blandt andet lysekroner, plysstole, krus og en kaffemaskine. Vi har også støvsuget genbrugsbutikkerne for sjove små lampetter og andre underlige ting, så lokalerne nu næsten ligner en ægte argentinsk tangosalon, siger Nick Pedersen.

Der skal dog ikke danses hele døgnet, så parret håber, at andre får øje på stedet og har lyst til at bruge de særegne lokaler til for eksempel yoga, foredrag, maleriudstilling eller akustisk musik.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.