To unge får kørestrøm igennem sig på Helsingør Station

En ung mand ville redde en anden, der var kravlet op på tog, men fik også strøm igennem sig.

To unge får kørestrøm igennem sig på Helsingør Station

En årlig ølstafet i Nordsjælland blev søndag eftermiddag ramt af en tragisk ulykke, da to unge mænd på 23 og 24 år fik kørestrøm igennem sig på Helsingør Station.

- De deltog i en årlig ølstafet, hvor en gruppe på omkring 3000 udklædte unge går fra Snekkesten Station til Kronborg, hvor de holder fest, fortæller vagtchefen ved Nordsjællands Politi, Jan Hedager, til Ritzau.

- På Helsingør Station kravler en ung mand op på et tog, der holder på et rangerspor.

- Her springer strømmen fra køreledningen og rammer ham, så han falder om, og der går ild i hans tøj, fortsætter vagtchefen.

Den anden mand ser, hvad der sker, og kravler op på taget for at redde den bevidstløse mand med ild i tøjet ned fra toget.

- Men da han kravler op på toget, springer strømmen igen fra køreledningen og rammer begge mænd, som falder ned fra toget, forklarer Jan Hedager.

Politiet, der fulgte de unge mennesker på ølstafetten, var hurtigt på stedet.

- Vi får gennet resten af de unge videre og givet de to unge mænd førstehjælp, indtil to ambulancer og en akutlæge kort efter når frem til stedet, siger Jan Hedager.

Kort efter bliver den ene af mændene fløjet i helikopter til Rigshospitalets Traumecenter, mens den anden bliver kørt samme sted hen i ambulance med politieskorte.

- De er i live, men voldsomt forbrændte, fortæller vagtchefen, der ikke kender nærmere til mændenes tilstand.

Ifølge Helsingør Dagblad går ølstafetten, som de to mænd deltog i, under navnet Tour de Druk og samler hvert år flere hundrede unge.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.