To unge mænd fængslet for voldeligt røveri

To unge mænd erkendte i et grundlovsforhør, at have begået et voldeligt røveri mod Shell i Hjørring

Foto Bente Poder

Foto Bente Poder

HJØRRING:To unge mænd på 18 og 16 år erkendte fredag aften i et grundlovsforhør det grove røveri mod Shell på Heerfordtsvej i Hjørring, der blev begået natten til torsdag.

De unge mænd - der er fra henholdsvis Hjørring og Thisted-egnen - blev begge varetægtsfængslet i fire uger. Den 16-årige er på grund af sin lave alder anbragt på en sikret institution.

Det oplyser politikommisær ved Nordjyllands Politi i Hjørring, Peter Skovbak.

16-årig mest aktiv

Under røveriet blev en 20-årig tankpasser truet med en kniv og slået og sparket flere gange. Udbyttet blev et mindre pengebeløb og nogle få pakker cigaretter.

Både den 18-årige og den 16-årige er sigtede for røveri, mens den 16-årige også er sigtet for trusler og vold. Det var nemlig den 16-årige der var mest aktiv under det voldelige røveri.

Han truede tankpasseren til ikke at anmelde røveriet, og derudover tildelte han også ham yderligere et par slag og spark, efter at han havde fået udleveret udbyttet, fortæller Peter Skovbak.

Under grundlovsforhøret forklarede de to unge mænd, at de manglede penge og derfor begik røveriet.

Voldssag ledte politi på spor

Det var en anden sag, der ledte politiet på sporet af de to røvere. Natten til fredag var den 16-årige nemlig indblandet i en voldssag i Hjørring.

- Og da vi skulle afhøre ham fredag formiddag, var der en efterforsker, der kunne kæde ham sammen med røveriet. Og derigennem kunne finde frem til den 18-årige, siger Peter Skovbak. De to unge mænd er begge kendt af politiet i forvejen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.