To unge mænd såret af skud under bandeopgør i Næstved

Politiet mener, at skyderi er banderelateret og har forbindelse til en skudepisode for godt en uge siden.

Politi Foto: Free/Www.colourbox.com

Politi Foto: Free/Www.colourbox.com

Da to mænd natten til søndag blev såret af skud i Næstved, var der tale om et opgør i bandemiljøet.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der også mener, at skudepisoden hænger sammen med et skyderi i byen for godt en uge siden.

Natten til søndag blev to mænd på 19 og 20 år ramt af skud på Kildemarksvej i Næstved. Ingen af dem blev livsfarligt såret af skuddene.

De to mænd har relationer til rocker- og bandemiljøet, og politiet mener, at også gerningsmændene skal findes i dette miljø.

Desuden kæder man nattens skyderi sammen med en skudepisode på Parkvej natten til fredag i sidste uge.

Her blev en 30-årig mand, der også har relationer til rocker- og bandemiljøet, ramt af flere skud. Han er dog uden for livsfare.

Skyderiet på Kildemarksvej fandt sted kort efter midnat, og senere på natten fandt politiet en udbrændt bil på Petersmindevej i Skelby nord for Næstved.

Politiet mener, at bilen kan have forbindelse til nattens skyderi og vil gerne i kontakt med vidner, der har oplysninger om bilen eller skyderiet i øvrigt.

- Det er naturligvis ikke på nogen måde acceptabelt, at der skydes i det offentlige rum, siger politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Han beroliger dog samtidig almindelige borgere, der ikke har noget med de kriminelle miljøer at gøre.

- De seneste to skudepisoder er efter politiets vurdering udslaget af en konflikt i det kriminelle miljø, og handlingerne er derfor ikke rettet mod den almindelige borger, understreger han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.