Hobro IK

To Vito-scoringer sikrede Hobro avancement

Hobro slog Ledøje-Smørum 2-1 i Sydbank Pokalen efter at have været bagud

Vito Hammershøy-Mistrati scorede to ekstremt vigtige mål for Hobro. Arkivfoto: Kurt Bering

Vito Hammershøy-Mistrati scorede to ekstremt vigtige mål for Hobro. Arkivfoto: Kurt Bering

SMØRUM:Ligesom sidst Hobro var i aktion i pokalturneringen blev det en tæt affære mod Danmarksserieholdet Ledøje-Smørum. Hobro endte ligesom sidst med at trække sig sejrrigt ud af opgøret med 2-1 efter at have været bagud.

Det startede med en mulighed til Hobro, da Mathias Haarup tog en tur ned langs venstrekanten og spillede Djiby Fall helt fri foran målet. Angriberen var dog særdeles uskarp, og afslutningen manglede kvalitet.

Hobro havde svært ved at komme frem til de helt store muligheder trods spillemæssig dominans, og efter 17 minutter udnyttede Ledøje-Smørum et boldtab fra hobrogenserne. Mathias Gransee blev sendt i dybden og med en smart afslutning gjorde han det til 1-0.

Resten af første halvleg havde Hobro klart mest boldbesiddelse, men trods et par mindre chancer til Julian Kristoffersen og Collins Tanor, var det hjemmeholdet der var mest farlige med deres kontraangreb. De manglede dog lige det sidste, og dermed var pausestillingen 1-0.

Fra anden halvlegs start kom Vito Hammershøy-Mistrati på banen, og det skulle vise sig at være en god beslutning. Efter 61 minutter lavede han en bolderobring, kiggede op og så, at Ledøje-Smørums målmand var langt ude af sit mål.

Han sendte et skud afsted fra egen banehalvdel, og bolden gik ind - et sandt drømmemål af indskifteren.

Efter 67 minutters spil blev det endnu bedre for Hobro. Julian Kristoffersen fik tilkæmpet sig et lidt heldigt straffespark, og Vito Hammershøy-Mistrati var sikkerheden selv, og dermed stod det 2-1 til gæsterne.

Som anden halvleg skred frem begyndte hjemmeholdet at se trætte ud, men de formåede alligevel at presse på for udligningen til sidst. Hobro fik dog afværget, og dermed er de videre i pokalturneringen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.