Kriminalitet

Toårige Storm blev fundet sovende og med småskrammer

Hundepatrulje fandt den lille dreng kort efter klokken 02 natten til torsdag. Nu er han hjemme i sin egen seng

Den lille dreng Storm på to år, som forsvandt onsdag aften i Nordsjælland og først blev fundet lang tid efter midnat i en skov, er sluppet godt fra sin tur ud i naturen på egen hånd.

- Han havde et par småskrammer, og så var hans læber en smule hævede, muligvis på grund af kulde, da han blev fundet, siger vagtchef Steffen Østergaard fra Nordsjællands Politi tidligt torsdag morgen til Ritzau.

Det var en hundepatrulje, der fandt den lille gut i en skov ved Gadevang. Den ligger cirka to kilometer fra Storms hjem i Hillerød, oplyste politiet i nat.

Drengen blev fundet klokken 02.07

- Han lå faktisk og sov, da mine kolleger fandt ham, fortæller vagtchefen.

Men inden den lykkelige afslutning var Storms forsvinden og den storstilede eftersøgning af ham blevet "breaking news" på flere danske medier.

Han forsvandt fra Sophienlund i Hillerød på en lille blå cykel uden pedaler. Storms familie slog alarm til politiet ved 20-tiden, da ingen havde set ham siden klokken 19.

Foruden hundepatruljer deltog også helikoptere og private borgere i eftersøgningen, og politiet takkede de frivillige for deres indsats.

- Storm er på vej til at blive genforenet med sin familie og til kontrol på hospitalet. Tak til alle jer, der har deltaget i eftersøgningen, for jeres kæmpe indsats, skrev Nordsjællands Politi på Facebook i nat.

Den begivenhedsrige aften og nat sluttede med et tjek på hospitalet. Her sagde lægerne god for, at Storm ikke var kommet noget til.

- Han er hjemme igen og ligger nok og sover nu, siger vagtchef Steffen Østergaard.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst