Toårige Storm er forsvundet i Hillerød

Hundepatruljer og helikoptere leder efter en lille dreng, der forsvandt fra Sophienlund onsdag aften.

9. juli 2015 00:52 - Opdateret 9. juli 2015 00:53

En storstilet eftersøgning er onsdag aften sat i værk, efter at en toårig dreng er forsvundet fra Sophienlund i Hillerød.

Storm, som den lille dreng hedder, er forsvundet fra sit hjem på en lille blå cykel uden pedaler, og han er ifølge Nordsjællands Politi ikke i stand til selv at finde hjem.

- Han er sidst set kort efter klokken 19, og ved 20-tiden slår familien alarm, fortæller vagtchef Ulrik Lindén fra Nordsjællands Politi til Ritzau.

- Et par helikoptere, flere hundepatruljer og private borgere er ude at lede efter ham, tilføjer han.

Drengen er iført en mørkeblå Adidas-trøje med rødt tryk på ryggen og rød lynlås, korte jeans, blå cykelhjelm og en lille rygsæk.

Flere hundrede - muligvis over tusinde - frivillige forsøger at hjælpe politiet med at finde den savnede toårige.

Organisationsansvarlig ved Missing People Danmark, Rene Nielsen, siger til Ekstra Bladet, at der ligefrem er for mange i gang med at lede efter drengen.

- Jeg har fået en melding om, at der er mellem 1000-1500 mennesker ude at lede lige nu, så vi behøver ikke flere nu, og skulle de ikke finde ham i dag, så skal vi også bruge folk i morgen. Så er det bedre, at folk bliver hjemme og får noget søvn og er klar til i morgen, siger han.

På Facebook skriver Nordsjællands Politi, at det er vigtigt, at de frivillige holder sig på stier, hvis de leder i skovområder.

- Vores hunde kan ikke søge efter drengen, når andre bevæger sig rundt, så igen, bliv på stierne. Ifør jer gerne en selvlysende vest, så vi kan se jer. Vi værdsætter meget jeres indsats, skriver politiet på det sociale medie.

Politiet opfordrer borgere i området til at gennemsøge egne haver, skure og udhuse for at finde drengen.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...