Todd skælder ud: Mine spillere får ikke nok kredit

Colin Todd var i det røde felt, efter Randers kun fik uafgjort mod Brøndby i en kamp, som de dominerede.

Randers FC's træner Colin Todd, søndag eftermiddag i Randers. Foto: Christian Sølbeck/POLFOTO

Randers FC's træner Colin Todd, søndag eftermiddag i Randers. Foto: Christian Sølbeck/POLFOTO

Randers FC missede definitivt chancen for at nå metal i denne sæson, da holdet spillede uafgjort søndag mod Brøndby. Randers var ellers foran indtil overtiden, hvor Brøndby udlignede til 1-1.

Randers havde ellers domineret kampen, men formåede ikke at få den lukket. Det var derfor en tydelig frustreret og skuffet træner i skikkelse af Colin Todd, der efter kampen skældte ud på medierne og forsvarede sine spillere.

- Vi dominerede kampen i dag, men spillerne får ingen ros. Deres træner (Thomas Frank, red.) sagde, at de ville komme her og vinde. Det brugte jeg som motivation i omklædningsrummet, for vi er bedre, end vi får kredit for.

- Medierne snakker altid om Brøndby, og det er på tide, at mine spillere får den anerkendelse, som de fortjener. Man snakker om, hvor godt Brøndby har spillet, men ingen taler om, hvor godt vi har spillet, siger træneren.

Randers lå ellers lunt i vinterpausen, da man lå nummer tre med fire point ned til Brøndby, men det er blevet formøblet i løbet af foråret.

- Medierne skal stoppe med at fokusere på det negative. Vi er endt på fjerdepladsen, men alligevel får vi ingen anerkendelse. Medierne ville være glade, hvis vi blev nummer otte, siger han.

Randers’ Alexander Fischer var knapt så direkte, men ville gerne give Colin Todd ret på nogle punkter.

- Der er altid mere fokus på Brøndby og FCK, mens vi tager det lidt mere stille og roligt. Jeg synes, at vi har gjort det fremragende i denne sæson, og det fortjener vi da ros for, siger han.

Fischer kom selv på tavlen i opgøret, der altså endte 1-1.

Randers spiller sæsonens sidste kamp på søndag, når de møder OB på udebane.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.