TØK vandt debutsejr

Første kamp i 3. division blev vundet på udebane

TØK 2000 i grønt fik vendt kampen i 2. halvleg

TØK 2000 i grønt fik vendt kampen i 2. halvleg

De bedste håndbolddamer fra samarbejdet TØK 2000 fik en rigtig god start på deres første sæson i 3. division, da det lørdag blev til en udesejr over Aalborg HK.

Fra start bød TØK ind i kampen og viste, at holdet kan være med og var endda foran med tre mål undervejs, men Aalborg HK fik arbejdet sig tilbage i kampen, dog fik Janne Mathiasen udnyttet alle 1. halvlegs sekunder, da hun udlignede til pausestilling 11-11 blot tre sekunder før pausefløjtet.

- Vi blev enige om, at vi i 2. halvleg skulle blive tilbage i forsvaret, da Aalborg HK i 1. halvleg ikke havde løsnet et skud udefra. Vi glemte det lidt de første 15 minutter, så de kom foran med tre mål. Men det gik op for vores spillere, at vi var med i kampen, og der var kun små ting, som skulle ændres, fortæller TØK 2000 træner Jakob Nielsen.

Bente Maymann blev sendt på banen og fik lukket af i målet, samtidig med at TØK-forsvaret kom til at stå rigtigt, og kampen ændrede karakter, så divisionsdebutanterne kom foran, og det fik holdet til at tro på det og blomstre og fik i den sidste halvdel af 2. halvleg vendt stillingen fra at være bagud med tre mål til at vinde med fem.

- Vi viser i dag, at vi kan være med på dette niveau, når vi snakker om formen. Men vi må erkende, at vi nok skal sætte mere fokus på at polere vores håndboldspil.

Vores spil var ikke prangende, og det var Aalborg HKs heller ikke, men vores vilje og moral på holdet var større, og det var forskellen på de to hold i eftermiddagens kamp. Stor ros til pigerne i dag, siger Jakob Nielsen om sejren på 22-27.

Desuden glæder han sig over, at der var fulgt en pæn flok TØK-tilskuere med til udekampen, hvor Jannie Bay og Heidi Svaneborg blev kampens spillere for TØK 2000.

Næste kamp skulle have været hjemme mod et Viborg-hold med mange tidligere store stjerne, men holdet har trukket sig.

Målscorere i TØKs sejr blev:

Heidi Svaneborg 8 mål, Jannie Bay 6, Janne Mathiasen 4, Rikke Kjær Jensen 3, Stine Mathiasen 2, Lene Olsen 2, Maria Kjær Jensen 2 mål.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.