Tønderne røg til gulvet

Der var et sandt virvar af prinsesser, tigerdyr, batman og mange andre figurer, da dagplejen i Brønderslev holdt fastelavnsfest i Brønderslev.

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det er en nyskabelse med en fælles fastelavnsfest. Formand for forældrebestyrelsen, Stine Reng, fortæller, at omkring 250 børn deltog. Næsten alle børn var klædt ud, men også nogle af de voksne havde taget kostumer på. Og så blev der ellers knust tønder. Der var en lang række af tønder, og de var fyldt med rosiner. En del forældre og bedsteforældre havde taget fri for at være med. - Der har været enorm stor interesse for det. Nogle har haft travlt med at bage, og andre har hjulpet med praktiske, fortæller Stine Reng, hun er selv pædagogmedhjælper i Børnehuset Jyllandsgade, og mor til fire. Hun fortæller, at der er planer om at holde en sommerfest. - Ved at kræve entre samt ved salg af kaffe håber vi at kunne få penge i kassen til nye arrangementer. Foreningen tæller godt 50 dagplejere med ca. 250 børn. Den dækker kun Brønderslev by. Der er en overordnet organisation for hele

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.