Tøsetur på to hjul

Mountainbikeløb kun for kvinder lokkede 60 deltagere ud på sporet

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

ROLD:For en enkelt aften var i hvert fald en rute på 3,7 km i Rold Skov forbeholdt kvinder. For tredje gang stod Rold Skov MTBs kvindeafdeling for afviklingen af kvindecuppen, og medlemmerne ville have været godt tilfredse, hvis der var mødt 50 kvinder til start. s

Takket være tørvejr og endda solskin stillede hele 60 kvinder op til start.

Enkelte havde aldrig prøvet det før, og det er en af ideerne med kvindecuppen, der i år afvikles 11 steder rundt i landet.

Da Rold Skov byder på nogle helt specielle udfordringer, var der flere deltagere, der kom langvejs fra for at prøve. Ruten var dog lagt an, så både øvede og nybegyndere kunne være med, og hele arrangementet sluttede med kage, kaffe og hygge omkring bålet, for selv om kvinder også giver den hele armen og konkurrerer til stregen, så giver det flest velværepoints med hygge og morskab i fællesskab.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden