Toftegården: Tilskud først når lokalerne er lovlige

Toftegårdens Dyrevenner skal dokumentere, at lokalerne er i orden, inden kommunen vil betale tilskud

Toftegården er ramt af skimmelsvamp og ifølge kommunens teknikere uegnet som bolig og foreningshus. Arkivfoto: Carl Th. Poulsen <i>Carl Th. Poulsen</i>

Toftegården er ramt af skimmelsvamp og ifølge kommunens teknikere uegnet som bolig og foreningshus. Arkivfoto: Carl Th. Poulsen Carl Th. Poulsen

FREDERIKSHAVN:Toftegårdens Dyrevenner kan godt blive godkendt som forening under folkeoplysningsloven og dermed få tilskud fra Frederikshavner Ordningen.

Men først skal foreningen dokumentere, at lokalerne på Toftegården er lovliggjort.
Toftegården er angrebet af skimmelsvamp og borebiller.

Forærede gården væk

Foreningen og kommunen er mildest talt ikke enige om, hvor alvorligt det er og hvad det vil koste at renovere gården, og i foråret forærede kommunen så Toftegården til foreningen, der holder heste på Toftegårdsvej.

Toftegårdens Dyrevenner havde søgt om et lokaletilskud på 57.750 kr., men ”må nøjes” med 50.000 kr. forudsat, at foreningen kan dokumentere, at lokalerne nu er lovliggjort.

Afslag på engangsudgifter

Foreningen fik derimod afslag på en ansøgning om et engangsbeløb på 75.000 kr. til udstyr som en havetraktor, indhegning af ridebanerne, telefon, computer, printer, køleskab, mikroovn, elkedel, udendørs møbler med mere.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden