Tom Donovan på Frede

En hel aften med den irske sanger

Tom Donovan har et kæmperepertoire og sniger gerne både Thin Lizzy og Deep Purple sange ind i repertoiret.

Tom Donovan har et kæmperepertoire og sniger gerne både Thin Lizzy og Deep Purple sange ind i repertoiret.

VEJGAARD:Irske Tom Donovan har gennem flere år haft Danmark som base, og han har her opbygget et stort publikum. Fredag 14. marts kan han opleves på Café Frederiksberg i Vejgaard.

Tom Donovan er en fremragende sanger og performer. Han formår som kun ganske få at fastholde et publikum og skabe en fantastisk stemning hvor end han kommer frem.

Han har optrådt på små ydmyge scener og stået på festivalscener som i Skagen, hvor hans optræden altid tager kegler og sætter Havnescenens store publikum i stemning.

Tom Donovan har et kæmperepertoire og sniger gerne både Thin Lizzy og Deep Purple sange ind i repertoiret foran et intetanende Folkpublikum, der sluger det hele med stor appetit.

20 albums er det blevet til igennem en karriere, der begyndte som helt ung i 1960’ernes Dublin og som har ført Tom rundt i hele Europa, indtil han slog sig permanent ned i Danmark.

”Frede” er glad for at kunne præsentere denne sympatiske og hårdtarbejdende musiker, som gav et kort sæt på sidste sommers Fredefest.

Denne gang får gæsterne en hel aften med Tom i ”Frede’s” intime omgivelser, og der bliver rig lejlighed til at drikke kold Guiness og synge med på alle de fantastiske sange.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Musikkens Hus bekræfter historisk milliontab – direktør udskyder orlov
Luk