Tom Hanks i rørende genforening

Efter knap 15 års adskillelse blev skuespilleren Tom Hanks genforenet med sin påstående "medspiller" fra filmen "Cast Away. "

Det efterlod en del våde øjne hos biografgængerne verden over, da filmen "Cast Away" blev vist tilbage i 2000.

Skuespilleren Tom Hanks spiller en person, der efter et flystyrt strander på en øde år i flere år uden en eneste sjæl andet end en bold, han kalder for Wilson, og som bliver hans bedste ven.

I forsøget på at slippe væk fra øen, glider hans elskede Wilson ud i vandet og efterlader en knust Hanks tilbage.

Nu er Hanks og den påståede Wilson imidlertid blevet genforenet. Da den 58-årige sportsglade skuespiller overværede ishockeyholdet New York Rangers spille, blev Hanks nemlig pludselig midtpunktet i en sjov gimmick.

En video, som The New York Rangers har postet på deres Instagram- og Twitterkonti, viser en tilsyneladende overrasket Hanks, der pludselig får kastet en Wilson-lignende bold i hænderne.

- I tilfældet af at du gik glip af det til The New York Rangers-kampen sidste nat, så blev Tom Hanks og Wilson endelig genforenet. Bedste venner for evigt, skriver holdet på Instagram-kontoen.

På videoen fornemmer man også, at Hanks råber "Wilson!". Det er dog endnu uvist, om joken var aftalt på forhånd eller ej.

Tom Hanks blev nomineret til sin femte Oscar for sin præstation i "Cast Away" - dog uden at vinde den. Han har dog også allerede scoret to af slagsen for filmene "Forrest Gump" og "Philadelphia."

Se videoen af den påstående genforening her: http://instagram.com/p/yupptgvdPM/?modal=true & utm_source=partner & utm_medium=embed & utm_campaign=video

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.