Tom Hanks: Penge betyder intet

Skuespilleren Tom Hanks er ikke drevet af penge, når det kommer til hans karriere.

Tom Hanks: Penge betyder intet

Selvom han er en af de bedst betalte Hollywood-stjerner, så er Tom Hanks ligeglad med, hvor meget han tjener.

Det skriver Female First.

- Da jeg var med i en tv-serie, der hed "Bosom Buddies" tjente jeg 5.000 dollar (27.612 danske kroner red.) om ugen. Hvis jeg havde tjent det resten af mit liv, så ville jeg være glad. Men jeg har fået åndssvage summer penge i et stykke tid, siger Hanks.

- Det bedste er ikke at skylde penge til nogen. Men penge har aldrig været min drivkraft. Du kan bo i det største og bedste hus i verden, men det er lort, hvis du ikke er glad, siger han.

Den 57-årige stjerneskuespiller har blandt andet høstet ros for "Forrest Gump", men han indrømmer, at han ikke er bekymret, hvis en af hans film flopper, fordi det holder ham nede på jorden.

- Jeg har været heldig i min karriere, fordi jeg har taget dårlige beslutninger og lært af dem. Jeg lavede filmen "Splash", og den var succesfuld. Siden har jeg været i film, der floppede. Der var ikke nogen, der lagde mærke til mig. Men hvis jeg havde fået succes fra den ene dag til den anden, så havde jeg haft problemer. Da berømmelsen kom, var jeg klar til den, siger han til The Sun.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.