Tommy Bechmann føler sig snydt for point mod AaB

Sønderjyske-spillerne mener, at de fortjente bedre mod AaB efter stærkt tvivlsom annullering af mål.

Sønderjyske led fredag aften et bittert nederlag i Alka Superligaen, da det på hjemmebane blev til et 1-2-nederlag til formstærke AaB.

Angriber Tommy Bechmann ærgrede sig efter kampen over, at hans udlignende scoring til 2-2 meget tvivlsomt blev annulleret for offside.

- Det var ærgerligt, at linjevogteren stod og flagrede, og jeg sagde til ham, at han havde snydt os. Jeg regnede ikke med, jeg var offside, men da han fløjtede, blev jeg i tvivl. Da jeg så, jeg ikke var, blev jeg selvfølgelig sindssygt frustreret, siger han.

Han følte, at sønderjyderne havde fortjent point efter en god præstation.

- Vi kæmpede for og jagtede point, og vi rendte rundt derinde med en følelse af, at vi havde fortjent det. Derfor var det selvfølgelig også meget frustrerende, at det blev taget fra os alligevel.

- Vi var godt med kampen igennem. I første halvleg havde vi mange kontramuligheder, som vi dog ikke gjorde farlige nok, mens vi i anden halvleg satte det tryk, der skulle til for en udligning. Vi fik jo reelt set også udlignet, siger Tommy Bechmann.

Cheftræner Jakob Michelsen havde svært ved at skjule skuffelsen over nederlaget.

- Jeg er glad for, at Lars Søndergaard lige er gået forbi mig og sagt, at de var heldige, for det var de. Jeg er helt vild bitter over at stå her efter en god indsats, hvor vi formåede at rejse os efter en bleg indsats sidst oppe i Aarhus.

- Man kan tænke over, hvad der er sjovest. At spille dårligt i Aarhus og få et point eller være det bedste hold og så alligevel tabe, siger han.

Han glædede sig dog over sit holds mentale styrke.

- Når jeg står her, er jeg også nødt til at rose drengene for deres super gode moral, siger Jakob Michelsen.

Sønderjyske møder i næste runde FC Nordsjælland i Farum.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.