AaB

Tootle glæder sig til at vende hjem

Den fysiske træner er tilbage i AaB

Ashley Tootle er tilbage i rollen som fysisk træner i AaB. Arkivfoto: Henrik Bo

Ashley Tootle er tilbage i rollen som fysisk træner i AaB. Arkivfoto: Henrik Bo

FODBOLD:I 15 år var det britiske Ashley Tootle, der svingede pisken og fortalte vittigheder, når AaB-spillerne skulle have fysisk træning.

For to år siden skiltes deres veje, da AaB hyrede Morten Randers Thomsen på fuld tid, men nu har parterne fundet sammen igen, og briten skal for første gang i sin AaB-tid på fuld tid.

Siden har Ashley Tootle varetaget den fysiske træning i blandet andet Fortuna Hjørring og Hobro IK.

- Jeg glæder mig virkelig til at komme tilbage og se, hvad jeg skal i gang med. Lige nu sidder jeg og arbejder på en generel plan, og så får jeg overleveret fra Morten Wieghorst, hvilke ideer Scott Miller ellers har arbejdet med. Derefter skal jeg så gå i gang med den mere individuelle planlægning, siger Ashley Tootle.

- Den fysiske træning er jo et område, der absolut ikke ligger stille. Det udvikler sig hele tiden, og der kommer konstant nye ideer og træningsmetoder, som man kan arbejde med. Og jeg har også brugt de sidste par år på at blive klogere og har taget kurser hos DBU. Samtidig har jeg jo generelt stor erfaring på det her område. Man kan sagtens læse til en masse viden, men man skal også have erfaringen til at føre det ud i livet, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.