Top 10 mobiler i januar

Disse telefoner er de mest søgte på mobilpriser.dk i januar måned

iPhone 6 har beholdt førstepladsen, mens iPhone 6 Plus ikke er nær så populær som tidligere. Arkivfoto <i>Scanpix Denmark</i>

iPhone 6 har beholdt førstepladsen, mens iPhone 6 Plus ikke er nær så populær som tidligere. Arkivfoto Scanpix Denmark

HELE LANDET: Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver samtidig et indblik i, hvilke telefoner, der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Disse mobiler kommer i handlen i februar

Listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Hvor Apple dominerede stort i december måned og julesalget, er forspringet ikke nær så knusende i januar måned. Det er stadig iPhone 6 og 5s, der placerer sig på henholdsvis første- og andenpladsen, men stormobilen iPhone 6 Plus dratter 3 pladser ned og tegner sig for 4,2 procent af søgningerne, mod 13,8 procent i forrige måned.

Apple klart bedst sælgende i USA

Sonys Z3-serie gør comeback denne måned, hvor både Z3 Xperia Compact og Z3 springer to pladser op til henholdsvis tredje- og syvendepladsen.

Samsungs mest populære mobiler rykker sig ikke synderligt på hitlisten. Samsung Galaxy S5 forbliver på sin fjerdeplads, og Galaxy Alpha rykker en enkelt plads op, mens S5 mini ryger en enkelt plads ned.

Top 10’eren afrundes af samme mobiler som i december, hvor Googles Nexus 6 og LG G3 indtager niende- og tiendepladsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.