Topholdets cheftræner: Tilfreds med uafgjort i Odense

Glen Riddersholm er tilfreds med FCM's ene point mod OB og vil stadig ikke kalde FCM for Superliga-favorit.

Topholdets cheftræner: Tilfreds med uafgjort i Odense

FC Midtjylland spillede søndag 1-1 ude mod OB i kamp, hvor specielt udeholdet havde mulighederne i den afgørende fase for at tage alle tre point.

Det blev dog kun til et point for Glen Riddersholms tropper, og selvom FC Midtjyllands cheftræner mener, at Superligaens førerhold godt kunne have snuppet sejren, var han godt tilfreds med det ene point.

- Et point mod OB på udebane er vi godt tilfredse med. Vi vandt ikke kampen, fordi vi ikke kendte vores besøgelsestid foran mål, og Mads Toppel har et par gode hænder, siger han.

Glen Riddersholm fastslår samtidig, at FC Midtjylland ikke vil påtage sig favoritværdigheden i Superligaen, selvom holdet har fem point ned til nærmeste forfølger, Esbjerg.

- Man er nødt til at nuancere tingene, før man bare lader sig rive med i, hvor vi skal ligge henne, og hvad vi skal påtage os af ansvar.

- Hvis vi kan få spillet med det her hold styrket med Petter Andersson, der kommer tilbage, så er det klart, at vi er konkurrencedygtige, men lad os nu se til jul. Så er vi langt klogere, siger han.

- Tabellen lever sit eget liv. Det er ikke den bedste Superliga, vi har set, men den er tæt og jævnbyrdig. Det viser kampen også i dag, siger han. FC Midtjylland får i næste spillerunde besøg af FC Vestsjælland.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst