Topmålmand forlænger med Mors-Thy

Kasper Larsen på kontrakt frem til 2020

David Højmark
Kasper Larsen er faldet så godt til i Mors-Thy, at han allerede nu forlænger sin aftale frem til 2020. Arkivfoto: Torben Hansen
Morsø 17. februar 2017 12:00

MORS-THY: Han har taget tilhængerne med storm, og nu har han også skrevet under på en aftale, der binder ham til Mors-Thy Håndbold i tre sæsoner frem.

Kasper Larsen, 27-årig topmålmand med meget stor andel i Mors-Thys succes i indeværende sæson, er blevet enig med klubben om at forlænge den aftale, der ellers løb til 2018, så den nu i stedet har udgang i 2020.

- Det var helt naturligt for mig at forlænge aftalen, og det er dejligt, at vi har fundet en løsning. Jeg er faldet godt til både på og uden for banen i Mors-Thy Håndbold, hvor der er god opbakning fra fans og sponsorer - generelt er klubben bare et fedt sted at være, lyder det fra Kasper Larsen.

Den tidligere BSV-målmand, der i sidste sæson blev dansk mester med midtjyderne, er på en delt førsteplads på ranglisten med redningsprocenter blandt ligaens målmænd. Og i Mors-Thy er man da også svært tilfreds med allerede nu at have en længere aftale på plads.

- Kasper er på alle måder en god fyr, som passer godt ind hos Mors-Thy Håndbold, og så kan vi jo ikke komme udenom, at han har præsteret på et meget, meget højt niveau i sin tid her, så selvfølgelig var vi interesserede i at beholde Kasper i klubben, og det er med stolthed og glæde, at det er lykkes for os, og vi nu har endnu en af vores stamspillere på plads, siger Henrik Hedegaard, bestyrelsesmedlem i Mors-Thy Håndbold.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...