Toppen af poppen til toppen af Jylland

TV2 optager det populære program i Skagen

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SKAGEN:TV 2 har henlagt optagelserne til den kommende sæson af det populære program Toppen af poppen til Skagen, og søndag var der afgang fra Kastrup med kurs mod Nordjylland.

I den kommende uge skal syv kendte danske kunstnere fra hver deres musikalske genre udfordre sig selv gennem musikken, når de fortolker hinandens sange. Holdet består denne gang af Oh Land, Sebastian, Shaka Loveless, Lars Lilholt, Stine Bramsen, Isam B. og Mattias Kolstrup/Dúné.

De musikalske oplevelser og personlige fortællinger bliver optaget i smukke omgivelser og sendt til efteråret. Det populære program har kørt i fem sæsoner, og TV 2’s underholdningschef Gitte Madsen er begejstret for holdet til den kommende sæson.

- Årets deltagere udgør et af de absolut stærkeste hold. De udmærker sig ved at spænde virkeligt bredt musikalsk, og vi er så stolte over, at de bytter musik og fortæller deres livshistorie på tv. Toppen af poppen bliver fyldt med nogle af de største danske hits fra de sidste 30 år, krydret med duften af hav og høj himmel over Skagen, siger Gitte Madsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.