Topproducere forlader omstridt talkshow efter alvorlige anklager

Uroen omkring det populære amerikanske talkshow "Ellen" fortsætter. Mandag forlod tre topproducere showet.

Tre topproducere har forladt det uroplagede amerikanske talkshow "Ellen" efter beskyldninger om mobning, racisme og sexchikane. (Arkivfoto)

Tre topproducere har forladt det uroplagede amerikanske talkshow "Ellen" efter beskyldninger om mobning, racisme og sexchikane. (Arkivfoto)

LOS ANGELES: Tre topproducere har forladt det populære amerikanske talkshow "Ellen", efter at en intern undersøgelse har efterforsket anklager om mobning, racisme og sexchikane mod dem.

Det oplyser tv-selskabet Warner Bros., der producerer showet, mandag i en meddelelse.

Afgangene kommer efter uger med uro bag scenen på talkshowet.

Uroen skyldes blandt andet, at værten Ellen DeGeneres er blevet beskyldt for at opføre sig ondskabsfuldt over for sine medarbejdere.

Det står i kontrast til showets offentlige budskab om at "sprede kærlighed og glæde".

Beskyldningerne mod DeGeneres har blandt andet ført til en kampagne på de sociale medier, hvor folk har opfordret showet til at erstatte hende.

Omvendt har flere kendte amerikanske kunstnere offentligt givet deres støtte til den kvindelige komiker.

Ifølge mediet Variety holdt 62-årige DeGeneres mandag en følelsesladet og undskyldende tale til sit personale over videoappen Zoom.

Mediet citerer flere kilder for at sige, at DeGeneres fortalte sit personale, at hun "ikke er perfekt", og at det har været "hjerteskærende" for hende at læse beskyldningerne om den dårlige atmosfære bag scenen.

/ritzau/Reuters

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.