Topscorer Hvilsom er skuffet over uafgjort mod OB

Hobro var foran to gange i kampen mod OB, og derfor var det en skuffet Hobro-lejr, der kun fik 2-2.

Mads Hvilsom ser langt efter bolden under dagens kamp mod OB i Hobro. Foto: Claus Bonnerup/POLFOTO

Mads Hvilsom ser langt efter bolden under dagens kamp mod OB i Hobro. Foto: Claus Bonnerup/POLFOTO

I sæsonens sidste hjemmekamp fik Hobro et point i en meget medrivende fodboldkamp mod OB.

Oprykkerne var foran to gange i kampen, men alligevel lykkedes det kun at få 2-2, og det var man langt fra tilfredse med i det nordjyske omklædningsrum.

- Vi er bitre over resultatet. Jeg synes faktisk, at vi spillede en rigtig fin kamp, og vi kom frem og fik lagt et godt pres på OB. Vi var foran to gange, så et point er bittert, siger topscorer Mads Hvilsom.

- Det var en livlig kamp, hvor begge hold pressede højt. Små chancer her og der, og det var mange gange tilfældigheder i dag. Det var lidt en tjubang-kamp i mine øjne.

Selvom Hobro ikke formåede at holde to føringer i løbet af kampen, så er cheftræner Jonas Dal rigtig godt tilfreds med sit holds indsats.

- Vi havde bestemt os for, at vi ville gå ind og klaske til den, og jeg synes faktisk, at vi lykkedes med rigtig mange ting i dag.

- De gange, vi ikke lykkedes, så var det vores egen koncentration, der svigtede. Vi er rigtig kede af, at vi kun fik et point, for når vi er foran to gange, så skal vi kunne holde den hjem, siger Jonas Dal.

I sidste spillerunde skal Hobro en tur til Telia Parken, hvor FC København er modstanderen. Her kan Hobro sikre sig en plads i den øverste halvdel af Alka Superligaen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.