Topscorer snød OB efter drama

Thomas Dalgaard sikrede et point til Viborg ude mod OB. Bundkampen endte 1-1

Rasmus Falk Jensen (tv.) og Jacob Egeris fik begge et point med fra kampen. Foto: Claus Fisker/Scanpix

Rasmus Falk Jensen (tv.) og Jacob Egeris fik begge et point med fra kampen. Foto: Claus Fisker/Scanpix

ODENSE:Thomas Dalgaard var endnu engang manden, der reddede Viborg, da ligaens topscorer med tyve minutter igen slog til og udplacerede Jesper Christiansen i OB-målet. 1-1 endte kampen i Odense.

OB havde ellers muligheder i den sidste del af kampen for sikre sig sejren, men skarpheden manglede. I overtiden måtte Jesper Christiansen også ud i fuld længde for at sikre OB det ene point.

Før dramatikken i slutningen af kampen begyndte, havde Mustafa Abdellaoue bragt OB foran i midten af første halvleg, og det lignede da også, at det skulle blive til en sikker OB-sejr i store dele af søndagens opgør i Odense.

Sikker scoring

For selvom ingen af holdene spillede nogen pragtkamp, var det alligevel et OB-hold i kontrol i det meste af opgøret. Trods chancerne var få, og spillet ikke var flydende fra hjemmeholdet, var det sjældent, at de tillod Viborg at komme tæt på Jesper Christiansens mål.

På omstillingerne var Viborg dog som altid giftige med Thomas Dalgaard i front, og det var også via en omstilling, at udeholdet fik udlignet.

Dalgaard modtog bolden i den ene side af feltet, tog et træk ind i banen forbi Anders Møller Christensen og bankede kuglen sikkert i kassen.

Usammenhængende afleveringer

OB bragte sig i front, da norske Mustafa Abdellaoue kom først på en nedfaldsbold i boksen. Scoringen kom efter et frispark ind mod Viborgs felt, som udeholdet ikke fik clearet, og i det lille felt stod Abdellaoue klar.

Målet var meget kendetegnende for kampen, for det var bestemt ikke via flotte afslutninger og lækre detaljer, at holdene kom til chancer i Odense. Opgøret var nemlig en meget uskøn affære, som primært bød på usammenhængende afleveringer og lavt tempo.

Viborgs evige trussel Thomas Dalgaard havde flere halve muligheder for at sparke bolden i nettet, men før Dalgaards udligning så det faktisk ud til, at den normalt træfsikre topscorer skulle gå fra banen uden mål.

Sikrede point

Men Dalgaard endte altså med at sikre Viborg det ene point i Odense, og det betyder, at OB stadig ikke har sluppet bunden.

Før kampen var afstanden i tabellen mellem de to hold kun på tre point, og dermed ville en OB-sejr have givet lidt luft til bunden for Troels Bechs tropper. Men Thomas Dalgaard ville det anderledes.

Viborg med møder i næste runde FC Vestsjælland, mens OB skal en tur til Brøndby.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.