Torden stoppede bold

Uvejr satte effejktiv stopper for strandhåndbold på Løkken Strand

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Taktikmøde under paraplyen. Foto: Kirsten Olsen

LØKKEN:Der var fuld fart over feltet fra start, da JHF kreds 1 og DGI Nordjylland skulle afholde strandhåndboldturnering på stranden i Løkken. Men der faldt 19 mm regn over Løkken, og da et tordenvejr trak ind over ved 11.30 tiden måtte arrangørerne af sikkerhedsgrunde stoppe stævnet og sende de gennemblødte spillere hjem.

Det er ellers første gang at JHF kreds 1og DGI Nordjylland i fællesskab afholdt strandhåndsbold og sammenlægningen af de eksisterende stævner er en umiddelbar succes. På banerne ved Sdr. Strandvej havde mere end 600 håndboldspillere i alderen U10 til Senior sat hinanden stævne.

- Det var rigtig ærgerligt, at der skulle bliver sådant et vejr, siger Anja Thomadsen fra JHF Kreds 1, - men vejret er vi jo ikke herre over. Derfor måtte vi afgøre turneringen ved lodtrækning, det er det eneste retfærdige vi kan gøre, og der blev udtrukket fire hold henholdsvis fra Hjørring, Strandby/Elling, Stidsholt og Aalborg Håndbold som går videre til finalerne Kerteminde.

- Vi har valgt at lave en fælles front på strandhåndbolden i Nordjylland og dermed sikre at vi får en masse aktivitet, fortæller Simon Aagaard fra DGI Nordjylland og fortsætter:

- Forrige weekend havde vi stævne i Aalborg, men i Løkken sprængte vi alle rammer med 99 hold fra 27 forskellige klubber – dvs. mere end 600 spillere skulle kæmpe på de 13 baner.

I alt afholdes fire stævner hen over sommeren i strandhåndbold og tilmeldingen er overvældende. Håndbold i sandet er efterhånden blevet en tradition for mange klubber, der gerne vil prøve noget anderledes i sommerperioden.

- Strandhåndbold er et spil med fuld fart over feltet og hvor alle får sved på panden, siger Simon Aagaard og uddyber:

- Du kan ikke drible i sandet, så der skal afleveres hurtigt for at komme igennem – og dertil kommer den flyvende udskiftning, som bidrager til at der hele til den er action på, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.