Tordenskiold flytter til Knivholt

Havnens udvikling betyder at der ikke kan reserveres plads til den maritime festival

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Tordenskioldsdagene flytter, for en 3-årig periode, en større del af festivalaktiviteterne fra Frederikshavn Havn til Knivholt.

Det sker som følge af en positiv udvikling i erhvervsaktiviteterne ved Andelskajen i Frederikshavn Havn.

Havnens virksomheder har fuld tryk på en overgangs- og ombygningsperiode af havnen, og det betyder blandt andet, at havnen aktiviteter intensiveres kraftigt i området ved Krudttårnet.

Derfor er det ikke muligt at reservere arealet til Tordenskioldsdage.

Retur til ny oplevelses havn

På længere sigt er det tanken, at flytte den maritime festival tilbage til havnen, nærmere bestemt til en ny oplevelses havn, som skal etableres ved Paradiskajen og området hvor det gamle HavneSuper, Sea Cat-terminalen og Læsøfærgens færgeleje er.

”Det er helt naturligt for Tordenskioldsdagene at medvirke i det arbejde, som skal munde ud i skabelsen af denne særdeles vigtige sammenhæng mellem by og havn. Vi vil når den nye ”Oplevelses Havn” og området foran Jutlandia skal aktiveres kulturelt, kunne bidrage med en særdeles stor årlig festival aktivitet, som samtidig hænger sammen med de konference events, vi løbende arbejder på at udvikle”, skriver Tordenskioldsfonden i en pressemeddelelse.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.