Tornby op i højeste gear

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

TORNBY:Den nye tilbygning til Tornby Hallen er langtfra færdig, men man havde lovet, at de, som havde købt et medlemskab i Tornby Fitness, skulle kunne gå i gang med træningen 1. marts, og sådan blev det.

I weekenden var der så åbent hus for dem, som endnu ikke har købt et medlemskab af det foreningsdrevne fitnesscenter, og søndag viser en synligt stolt formand for Tornby Idrætsforening, Jens Otto Størup, rundt i tilbygningen, hvor der med tiden også bliver indrettet et nyt cafeteria, ligesom den nye multihal snart er klar til blandt andet gymnastik og badminton.

Men det er den nye fitnessafdeling, som er stoltheden lige nu.

Især motionscykelrummet, som kaldes group cycling, da spinning er et beskyttet varemærke, er både formanden og instruktør René Dalgas Andersen svært stolte af.

- Det er noget af det bedste, man kan købe på markedet i dag. I dag er alting applikationsstyret, fortæller instruktøren.

Jens Otto Størup viser, hvordan han med sin smartphone scanner motionscyklens QR-kode, hvorefter alle hans strabadser på cyklen bliver lagret til senere nærstuder og måske også blæst op på væggen, hvor instruktøren kan se, hvor der skal sættes ind og hvor det går godt.

- Vi var jo i den situation, at vi skulle købe helt nye cykler, og så var det naturligt at vælge det bedste, der findes, fortæller Jens Otto Størup.

Cycle Clubben Hjørrings mountainbike-afdeling får fremover startsted ved Tornby Hallen.

- På den måde kan vi løse et parkeringsproblem på Rævskærvej, siger Jens Otto Størup, som da heller ikke lægger skjul på, at det også kan lokke flere folk ind i det nye fitnesscenter.

Fitness-centret har arbejdet sammen med centret i Bindslev, som også er foreningsdrevet under DGI, omkring uddannelsen af instruktører.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Aalborg Kommune ransaget af politiet
Luk