Toronto kører Orlando over og holder dukseplads i NBA

Det formstærke, canadiske NBA-hold, Toronto Raptors, vandt 117-104 over Orlando Magic i NBA.

Basketball 1. marts 2018 04:27

Toronto Raptors med stjernerne DeMar DeRozan og Kyle Lowry i spidsen vandt natten til torsdag for niende gang i de seneste ti NBA-kampe. Det skete med en sejr på 117-104 over Orlando Magic.

Kampen var tættere, end finalescoren indikerer. Med lidt over tre minutter tilbage på uret tog Toronto for første gang i kampen en tocifret føring ved stillingen 108-97.

DeRozan scorede 21 point for hjemmeholdet, der fortsat topper NBA's Eastern Conference med 43 sejre og 17 nederlag. Boston Celtics har også 43 sejre, men holdet har tabt 19 gange i indeværende sæson.

Det er 16. gang i de seneste 19 opgør mellem Toronto og Orlando, at canadierne trækker sig sejrrigt ud af opgøret.

Toronto Raptors har aldrig vundet Eastern Conference, som i tillæg til æren giver hjemmebanefordel gennem hele slutspillet i verdens bedste basketball-liga.

NBA's eneste canadiske hold blev sidste sæson nummer tre i Eastern Conference og kæmpede sig frem til semifinaleserien, hvor LeBron James og Cleveland Cavaliers gjorde kort proces og vandt 4-0 i kampe.

Men i år er der håb om, at Toronto Raptors kan gå hele vejen til NBA-finalerne.

Det er blandt andet tilfældet, fordi holdets superduo, DeMar DeRozan og Kyle Lowry, er flyvende.

Lowry gjorde som DeRozan en god figur i kampen med 17 point, 11 assister og otte rebounds. Det var 17. gang i sæsonen, at Lowry laver en såkaldt double-double.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...