Basketball

Toronto kører Orlando over og holder dukseplads i NBA

Det formstærke, canadiske NBA-hold, Toronto Raptors, vandt 117-104 over Orlando Magic i NBA.

Toronto Raptors med stjernerne DeMar DeRozan og Kyle Lowry i spidsen vandt natten til torsdag for niende gang i de seneste ti NBA-kampe. Det skete med en sejr på 117-104 over Orlando Magic.

Kampen var tættere, end finalescoren indikerer. Med lidt over tre minutter tilbage på uret tog Toronto for første gang i kampen en tocifret føring ved stillingen 108-97.

DeRozan scorede 21 point for hjemmeholdet, der fortsat topper NBA's Eastern Conference med 43 sejre og 17 nederlag. Boston Celtics har også 43 sejre, men holdet har tabt 19 gange i indeværende sæson.

Det er 16. gang i de seneste 19 opgør mellem Toronto og Orlando, at canadierne trækker sig sejrrigt ud af opgøret.

Toronto Raptors har aldrig vundet Eastern Conference, som i tillæg til æren giver hjemmebanefordel gennem hele slutspillet i verdens bedste basketball-liga.

NBA's eneste canadiske hold blev sidste sæson nummer tre i Eastern Conference og kæmpede sig frem til semifinaleserien, hvor LeBron James og Cleveland Cavaliers gjorde kort proces og vandt 4-0 i kampe.

Men i år er der håb om, at Toronto Raptors kan gå hele vejen til NBA-finalerne.

Det er blandt andet tilfældet, fordi holdets superduo, DeMar DeRozan og Kyle Lowry, er flyvende.

Lowry gjorde som DeRozan en god figur i kampen med 17 point, 11 assister og otte rebounds. Det var 17. gang i sæsonen, at Lowry laver en såkaldt double-double.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst