Torres: Debatten om mig vil fortsætte

En bred trup giver den spanske træner valgmuligheder, og Fernando Torres er trods to mål ikke sikker starter.

Torres: Debatten om mig vil fortsætte

Den spanske landstræner Vicente del Bosque havde i modsætning til i Spaniens første kamp Fernando Torres med fra start, da spanierne torsdag aften tævede Irland med 4-0 ved EM i fodbold.

Torres retfærdiggjorde sin udtagelse med to scoringer, men Chelsea-angriberen regner ikke med, at han dermed er sikker på at starte inde i de kommende kampe.

Hans forgænger på positionen som "nummer ni" i det spanske system, Cesc Fabregas scorede nemlig mod Italien, og han gjorde det igen, da han afløste Torres mod Irland.

- Debatten om nummer ni vil fortsætte. Systemet fungerede i dag, og det gjorde det også forleden, da Cesc spillede. Det gode er, at vi har mange spillere, der kan spille mange positioner, siger Fernando Torres ifølge AFP til tv-stationen til Telecinco.

Og del Bosque vil da heller ikke lægge sig fast på en bestemt startformation efter de to første kampe.

I stedet vil den tidligere Real Madrid-træner benytte sig af, at han har mange variationsmuligheder på et stærkt besat hold.

- Torres ved, hvordan man finder plads, og det var en perfekt kamp. Mange mener, han skulle have spillet i den første kamp, men det er ikke pointen.

- Vi er blevet kritiseret for at spille på den måde, vi gør, men vi har nu vist, at systemet fungerer. Vi har 23 spillere, der spiller fast i deres klubber, så vi har mange alternativer, siger Vicente del Bosque.

Den spanske landstræner glæder sig ligesom spillerne over holdets spil mod irerne, hvor Spanien ramte det irske mål 20 gange, mens Irland blot havde fire forsøg inden for den spanske målramme.

- Vi så det gamle Spanien, konstaterer Fernando Torres.

/ritzau/