Nørresundby

Torv fyldt med tøj og ting til hjemløse

Det væltede ind med soveposer, jakker og støvler, da et privat initiativ samlede ind til de hjemløse

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der var stor opbakning til et privat initiativ, der søndag samlede ind til hjemløse på Nørresundby Torv. Foto: Laura Guldhammer

NØRRESUNDBY:Der blev sendt mere end en venlig tanke til de hjemløse, da et privat initiativ søndag samlede ind til hjemløse forud for vinteren.

Opbakningen og mængden af afleverede ting som vinterjakker, sko, soveposer og dyner og meget andet var meget stor.

Bag initiativet står foreningen AAL Homeless, som består af seks personer med Troels Andreassen, der driver Øbro Kiosken i Nørresundby som tovholder. Sidstnævnte kunne dårligt fatte opbakningen til indsamlingen, hvor der forud er blevet slået på tromme i kiosken, via mund til mund og på de sociale medier.

- Jeg synes, at det er helt vildt det her, jeg kan slet ikke forstå det, sagde Troels Andreassen, der satte gang i indsamlingen da en kammerat skrev til ham, om det nu ikke var en god ide.

Meningen er, at varmestuerne får de mange ting leveret pænt pakket ned og sorteret, og så skal de stå for at give tingene videre.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.