Tottenham-boss: Bænkning af Eriksen var ingen kontrakt-straf

Mauricio Pochettino slår fast, at han ikke skeler til spillernes kontraktlængder, når han sætter sit hold.

Christian Eriksen startede på bænken og kom ind midtvejs i anden halvleg for Tottenham. På 20 minutter scorede Tottenham tre gange og slog Aston Villa 3-1.

Christian Eriksen startede på bænken og kom ind midtvejs i anden halvleg for Tottenham. På 20 minutter scorede Tottenham tre gange og slog Aston Villa 3-1.

LONDON:Tottenhams mangeårige danske profil, Christian Eriksen, var overraskende bænket, da klubben i sidste weekend indledte Premier League med en 3-1-sejr over Aston Villa.

Manager Mauricio Pochettino fastslår, at der lå sportslige årsager til grund for bænkningen af midtbanespilleren.

Han afviser, at beslutningen havde noget som helst at gøre med Eriksens manglende forlængelse af den kontrakt, der udløber om et år.

- Udvælgelsen af holdet hænger ikke sammen med længden af kontrakter. Det handler om præstationer, siger Pochettino forud for lørdagens udekamp mod Manchester City.

- Jeg træffer mine beslutninger ud fra præstationer - ikke ud fra kontraktlige eller personlige omstændigheder.

- Jeg hjælper og støtter alle spillerne, indtil de vælger at gå en anden vej i deres karriere, og viser dem respekt, fortæller manageren.

Mens Eriksen var en del af truppen mod Aston Villa og blev skiftet på banen efter pausen, så var forsvarsspilleren Jan Vertonghen slet ikke udtaget til kampen.

Belgiske Vertonghen har ligesom Eriksen et enkelt år tilbage af sin kontrakt.

Tottenham var bagud med 0-1, da Christian Eriksen kom på banen, og danskeren har efterfølgende fået ros for at være drivkraften bag den senere 3-1-sejr.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.